Bullenwandeling 2017

BULLENWANDELING Utrechtse Heuvelrug

 

Zondag 10 december organiseert Bulldog Club Nederland een wandeling op de Utrechtse Heuvelrug.
Dit jaar en vorig jaar was de wandeling een groot succes, jong en oud … Engelse buldoggen, Franse buldoggen, bullmastiffs en vele andere rassen verschenen ten tonele op het Hoekse strand. Een bomvolle ‘Zeebries’ waar iedereen gezellig de hobby en passie kon delen onder het genot van een heerlijk drankje.

 

Dit keer doen we het over!
En dit keer niet op het strand en niet in de ‘Zeebries’ maar heerlijk in het prachtige natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug.

 

Wij verzamelen bij het Pannenkoekenhuis ‘Bergzicht’ aan de Doornseweg 23 in Woudenberg.
Ook hier staan er weer een drankje en verschillende verrassingen voor u en uw viervoeter op u te wachten. Wij hebben daar o.a. het buitenterras voor ons ter beschikking.

 

De eigenaar van het pannenkoekenrestaurant wil liever voor de andere gasten geen honden binnen. Maar we zorgen dat het gezellig is. De bediening staat buiten voor ons klaar en er zijn kachels voor evt. de kou. Helaas hebben we het weer niet in de hand, maar we gaan uit van een mooie droge dag. Wij stippelen zoals altijd weer een leuke wandeling uit voor de jonge en oude honden, uiteraard in een tempo dat een ieder bij kan houden en waarbij iedereen gezellig bij elkaar kan blijven.

 

Inschrijving is gratis en elk gezelschap is welkom, dus nodig uw familie, buren en kennissen met een hond uit voor deze gezellige jaarlijkse wandeling! Uiteraard weet u zelf of uw hond gemakkelijk met andere honden samen kan.
De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en we houden rekening met het jonge, oude en zwakke bulletje.
Meld u aan voor de wandeling op 10 december door even een email te sturen naar:
evenementen@bulldogclubnederland.nl.

 

Voor jong en oud, wel of geen buldog!

 

De bullenwandeling is gratis!

 

Tot 10 december!

 

Aanvang 12:30 uur
Lokatie: Doornseweg 23
3931MH Woudenberg
Verzamelen op de parkeerplaats voor het restaurant.

 

Marco en Joyce
Evenementen

 

november 6, 2017