contact

bulldogonderkrant

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Het bestuur, commissies en medewerkers van de Club staan graag voor u klaar met antwoorden en advies. Heeft u vragen stel deze dan gerust. Desbetreffenden bestuursleden en medewerkers kunt u bereiken via onderstaande mailadressen of het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Voor vragen aangaande Bestuur of andere zaken, etc. stuur dan een mail naar de Voorzitter Trudy Minnaard.

voorzitter@bulldogclubnederland.nl

 

Voor clubadministratie en algemene zaken gericht aan bestuur of leden stuur dan een mail naar secretariaat@bulldogclubnederland.nl Patricia van de Poll.

 

Voor vragen aangaande contributie of andere financiële zaken, betalingen etc. stuur dan een mail naar de Penningmeester Alie Flaza.

penningmeester@bulldogclubnederland.nl

 

Bent u bulldog fokker of wilt u meer weten over het fokken van de bulldog, de fokkerij in het algemeen regels en stambomen? Stuur deze dan per mail naar Maud Hoegen.

kynologie@bulldogclubnederland.nl

 

Heeft u vragen over pupbemiddeling of over de aanschaf van een bulldogpuppy, nestaangiftes voor fokkers of andere vragen over pups? Neem dan per mail contact op met Bianca Hesselmann.

pups@bulldogclubnederland.nl

 Meer weten over evenementen of sponsor mogelijkheden? Mail naar Marco Halvé events@bulldogclubnederland.nl

 

Vragen over de website, socialmedia of downloads? Neem dan contact op met onze webmaster webmaster@bulldogclubnederland.nl

 

Voor alle overige vragen over welk bulldog- onderwerp dan ook kunt u terecht bij ons algemene emailadres info@bulldogclubnederland.nl Of vul onderstaand contactformulier in.