En toen was het strand van de bullen

Eindelijk was het zover. Het eerste grote event van onze club dit jaar: “de Bullenwandeling”. Gelukkig gaf de buienrader een steeds vriendelijker beeld van het weer boven Hoek van Holland op deze 27ste maart. En droog is het ook gebleven. Meer dan 50 Bulldoggen van allerlei Soorten en maten namen een groot deel van het fraaie strand in bezit.

 

sw5

???? U hier!

Om 12.00 uur werd het al flink druk op het gratis parkeerterrein. Alle bullen en baasjes verzamelde zich bij de Clubauto, deze was goed herkenbaar door het grote spandoek. een uurtje later was het druk, heel druk. Met buldoggen, heel veel Engelse, Franse, 2 Bull mastifs, een enkele Amerikaanse Bulldog, ja zelfs een Mopshond. Voor de insiders, dit was natuurlijk Tebbie van onze Sponsor.

 

Kort om, het was een heel fraai gezelschap en iedereen genoot van het mooi weer moment, de zee en het zand. Aan de branding op ons gemak een flinke kilometer en weer terug. Met tegen wind maar het ging prima. Gele hesjes van de evenementen Crew maakte het voor iedereen duidelijk waar de grote groep vervolgens naartoe moest. Natuurlijk richting paviljoen de Zeebries. Hier werd de hele groep zeer vriendelijk ontvangen. Er was voldoende vers water voor de honden. En lekker de ruimte op het terras.

 

sw4

Joyce van de evenementen commissie ontfermt zich ook over de kleintjes.

Even uitrusten met z’n allen. Voor iedere deelnemer was er een gratis consumptie. Maar het ontbrak natuurlijk ook niet aan paaseitjes en voor alle honden een snoeppakket, aangeboden door onze clubfokker JosaBulls.

 

Na heerlijk napraten en natuurlijk Bulldog netwerken was er een einde gekomen aan deze heerlijke bulldog meeting. deelnemers waren heel blij en voldaan. Dit leverderde de club ook nog eens heel veel nieuwe leden op die direct lid geworden zijn. Logisch want dit is toch echt de gezelligste Bulldog Club van Nederland. Bent u er de volgende keer ook bij?

 

 

Complimenten aan de evenementen commissie! Op naar het volgende mooie event…. 11 juni?

 

Met liefde voor de Bulldog

Bulldog Club Nederland

sw3

Een hele klim zo’n duin in Hoek van Holland

sw1

Verzamelen voor de wandeling

maart 28, 2016

Tags: ,