Over de Club

bull-baiting2

Beste Bulldog vrienden, graag stellen wij ons voor.

Als erkende rasvereniging door de Raad van Beheer streven wij naar het in standhouden en verbeteren van de gezondheid van de Engelse Bulldog in Nederland. Plezier, hobbyliefde en advies zijn onze speerpunten.

 

Regelmatig zijn wij te vinden op kynologische evenementen en organiseren wij samen met onze leden tal van evenementen die in het teken staan van de Bulldog.

 

Ons bestuur en vrijwilligers vormen een betrouwbaren en services gericht team waarbij leden en fokkers terecht kunnen met vragen en suggesties. Wij staan open voor alle ideeen en initiatieven waarmee wij samen met u ons ras de Engelse Bulldog kunnen helpen.

 

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar meer vrijwilligers en leden. Bent u een Bulldogliefhebber of wilt u in het belang van de Engelse Bulldog een rol vervullen binnen onze vereniging laat het ons dan weten via onderstaande contactformulier.

 

Natuurlijk kunt u zich ook direct aanmelden als nieuw lid van onze vereniging. Voor slecht € 17,50 (inclusief entre fee) bent u lid. Gebruik hiervoor het online inschrijfformulier. U bent van harte welkom!

 

Meer informatie over bestuur en contactgegevens.

 

 

De Bulldog Club Nederland