Strandwandeling BCN 2022


Op 13 maart 2022 stond onze jaarlijkse ‘Bulldog Club Nederland’ -strandwandeling weer op de kalender. Een gezellige strandwandeling met onze geliefde platsnuiten. Altijd een leuk en drukbezocht evenement waar wij als club en leden altijd enorm naar uitkijken. En dat, na twee keer annuleren door corona, eindelijk weer kon plaatsvinden.
We verzamelden ons op de parkeerplaats van Hoek van Holland. Er ontstond al snel een grote verzameling Engelse bulldoggen met hun enthousiaste baasjes.
Na even een praatje en een weerzien met onze leden en fokkers opende een lid van onze vereniging ‘het bal’ … de wandeling kon beginnen! Een hele colonne aan bulldoggen en hun baasjes ging richting het strand. Waar we, zoals elk jaar, een grote bezienswaardigheid op het strand van Hoek van Holland waren.

Ruim 90 bulldoggen met hun baasjes vulden het drukke strand. Wij vervolgden onze weg over het strand langs de zee, vergezeld door een prachtig blauwe lucht en zonnetje. We hebben ongeveer anderhalf uur gelopen. Gelukkig zonder ernstige vormen van benauwdheid bij onze bullen. Dat verklaart ook weer anno 2022 dat de ‘afgekeurde’ Engelse bulldog toch wel heel gezond is geworden en er zeker vooruitgang is geboekt door de fokkers.
Na de wandeling trokken wij richting het strandpaviljoen De Zeebries. Daar gingen we gezellig met wie daar zin in had, genieten van het heerlijke weer en van het aangeboden drankje van de Bulldog Club Nederland. Er was uiteraard de mogelijkheid om gezellig na te borrelen met een heerlijke versnapering en daar werd goed gebruik van gemaakt. Het was weer een gezellige boel en heel langzaam koos iedereen weer het pad huiswaarts.
Het was een geslaagde dag met ook weer een aantal leden erbij, en het belangrijkste: het genieten van de geweldige Engelse bulldoggen en elkaar. En er staat alweer een volgend evenement op stapel: onze jaarlijkse ‘bullen familiedag’ op 16 oktober 2022 in Rosmalen. Hier vertellen wij binnenkort meer over. Dus houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!

Iedereen bedankt voor het meelopen en de gezellige middag!

Groeten van het hele BCN-team.

maart 15, 2022