Jagger naar keuring voor het Engelse Bulldog Fokprogramma

Vandaag was het dan eindelijk zover… Jagger mocht “aangekeurd” worden om te kijken of hij gezond en fit genoeg is voor het Fok programma van de Engelse Bulldog. Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik me van tevoren enorm druk kan maken voor zoiets. In dit geval dus ook, alleen niet om Jagger…. Die heeft zoveel energie en loopt gemakkelijk 1 km in maximaal 12 minuten, maar ik..?????

 

Na een fikse verkoudheid met veel hoesten en proesten had ik zo m’n bedenkingen of ik het zelf allemaal wel ging redden. Maar….. Degene die mij dus kennen weten ook dat ik een gevalletje “zelluf doen” ben hahaha
En zo gingen we van start vanmorgen, flink doorgestapt en netjes binnen de tijd gebleven!! Jagger herstelde zeer goed en was met vlag en wimpel geslaagd voor de looptest!!!!!

 

Daarna gelijk door voor de exterieur keuring. Met 2 keurmeesters werd hij bekeken en werden er punten verdeeld over zijn ras-typische uitstraling. Nou, hij mag er wezen hoor hihi… Mooie score gehaald dus wij hadden wat te vieren vandaag!!!
Hoe trots kan je zijn op zo’n manneke?? Nou, heeeeeeeel trots kan ik je zeggen!!!
Hij doet altijd zo supergoed zn best, tis een ontzettend lief bulletje en eerlijk…. Hij is best heel mooi al zeg ik het zelf.

 

Lees ook het artikel: Fokgeschiktheidkeuring… Hoe werkt dat nu? geschreven door Ellen de Jong

 

Groetjes en tot een volgende keer
Wilma van den Berg en Diggle Blitz van JoSaBulls aka JAGGER

september 14, 2015

Tags: , ,